avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie cetatea sirian
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie cetatea sirian

Pentru ca un cetatean sirian sa se poata casatori in Romania are nevoie de acea aprobare de la Ambasada Siriei in Romania.Doresc sa stiu daca aceasta aprobare se poate obtine si in cazul in care el nu a facut stagiul militar in Siria?Cum pot proceda daca ambasada de aici nu vrea dintr-un motiv sau altul sa trimita aceasta cerere pentru aprobare (am inteles ca statul sirian aproba aceste cereri)?Ma poate ajuta un avocat pentru a obtine aceasta aprobare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 17:57, 1 Ianuarie 2010
daca ai facut cerere si nu ai nici un raspuns, efectiv ii dai in judecata si ii obligi sa trimita cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor roman retinut de tata in siria, revenire in tara imposibila jenimarica jenimarica va supun atentiei urmatorul caz: Din anul 2011 eu si fiul meu in varsta de 7 ani ne aflam intr-o situatie disperata. In 11.03.2011 am aterizat pe ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu cetățean sirian la ora actuală Epsilonn Epsilonn Bună tuturor, numele meu este Nicu, locuiesc și lucrez in Regatul Unit și am nevoie de sfatul dumneavoastră într-o problemă foarte delicată. Situația ... (vezi toată discuția)
Obtinerea paternitatii linda_y linda_y buna ziua,rog din suflet sa ma ajute cineva! acum 2 ani am nascut un baietel in belgia si de aici mi s-a eliberat un certificat de nastere in care nu figureaza ... (vezi toată discuția)