avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin!? Buna ziua, as dorii si eu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin!? Buna ziua, as dorii si eu lămuriri privind ...

Schimbare buletin!?
Buna ziua, as dorii si eu lămuriri privind urmatoarele:
Concubinul meu locuieste in casa la mine si acum 10ani i am facut buletin pe adresa mea luându l in spatiu adică i am facut mutație, acum urmează să i expire si n as mai vrea să i fac tot mutatie as vrea să i fac viză de flatant, oare se poate stie cineva? Să i se facă viză de flatant pe aceeasi adresă din buletin? la asta mă refer,as vrea să mi raspunda cineva care a întâmpinat această probl.sau o pers.juridică!!Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2021
Eu68, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin!! Eu68 Eu68 Sunt intr o rel.de concubinaj de 10ani iar concubinul nu din acelasi judet cu mine si in momentul in care ne am mutat impreuna la mine i am facut si buletin cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj ... Eu68 Eu68 buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj iar concubinul locuieste in apartamentul meu cand s amutat la mine i am facut mutatie pe ... (vezi toată discuția)
Locatar fara mutatie - termen intrare in legalitate pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua In cazul in care o persoana locuieste fara forme legale la o adresa X de exemplu, ce sanctiuni risca si care este termenul in care este obligat de ... (vezi toată discuția)