avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna! Doresc sa infiintez o firma (LLC) in SUA. Cand ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna! Doresc sa infiintez o firma (LLC) in SUA. Cand voi retrage ...

Buna! Doresc sa infiintez o firma (LLC) in SUA. Cand voi retrage banii pe card, trebuie sa platesc taxe sau impozite in Romania? Cum si cand declar acei bani? In speranta unui raspuns concret, va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

impozit nft kkk12 kkk12 Buna! Doresc sa cumpar/vand nft-uri. Eventualul profit as vrea sa il retrag pe cardul firmei, un LLC facut in SUA. Cand doresc sa retrag banii din firma, ... (vezi toată discuția)
Firma offshore delaware Pavelcmd Pavelcmd As fi tentat sa infiintez o firma offshore in statul Delaware, US. Firma ar urma ca sa aiba ca obiect de activitate promovarea online, fara angajati, fara ... (vezi toată discuția)
Buna! doresc sa infiintez llc in sua. cand voi retrage banii ... kkk12 kkk12 Buna! Doresc sa infiintez LLC in SUA. Cand voi retrage banii am inteles ca trebuie declarati si platit impozit ca si dividende. Cand declar acesti bani? Cand ... (vezi toată discuția)