avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna! Doresc sa infiintez LLC in SUA. Cand voi retrage ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna! Doresc sa infiintez LLC in SUA. Cand voi retrage banii ...

Buna! Doresc sa infiintez LLC in SUA. Cand voi retrage banii am inteles ca trebuie declarati si platit impozit ca si dividende. Cand declar acesti bani? Cand ii primesc in cont sau pana in martie anul viitor? Cand declar baniia va verifica cineva si pt anii anteriori?

Alte discuții în legătură

Buna! doresc sa infiintez o firma (llc) in sua. cand voi retrage ... kkk12 kkk12 Buna! Doresc sa infiintez o firma (LLC) in SUA. Cand voi retrage banii pe card, trebuie sa platesc taxe sau impozite in Romania? Cum si cand declar acei bani? ... (vezi toată discuția)
impozit nft kkk12 kkk12 Buna! Doresc sa cumpar/vand nft-uri. Eventualul profit as vrea sa il retrag pe cardul firmei, un LLC facut in SUA. Cand doresc sa retrag banii din firma, ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului pe anul 2013 din activitati independente pe internet cod3name cod3name Buna seara! Va cer ajutorul pentru a intelege exact ce trebuie sa fac si cum. Doresc sa declar castigurile mele pe anul 2013, si sa platesc impozitul pt. ... (vezi toată discuția)