avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit NFT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit NFT

Buna! Doresc sa cumpar/vand nft-uri. Eventualul profit as vrea sa il retrag pe cardul firmei, un LLC facut in SUA. Cand doresc sa retrag banii din firma, probabil pe un card la o banca romaneasca, cum declar acel venit? Poate fi declarat ca si dividende? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 13:04, 10 Ianuarie 2022
Da si se impoziteaza cu 5% prin stopaj la sursa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! doresc sa infiintez o firma (llc) in sua. cand voi retrage ... kkk12 kkk12 Buna! Doresc sa infiintez o firma (LLC) in SUA. Cand voi retrage banii pe card, trebuie sa platesc taxe sau impozite in Romania? Cum si cand declar acei bani? ... (vezi toată discuția)
Impozitare profit venit din strainatate guvidu guvidu Intentionez sa deschid o firma de software (LLC) in Statele Unite (California) impreuna cu partenerul meu care locuieste in California.Dupa ce a intrebat, am ... (vezi toată discuția)
Buna! doresc sa infiintez llc in sua. cand voi retrage banii ... kkk12 kkk12 Buna! Doresc sa infiintez LLC in SUA. Cand voi retrage banii am inteles ca trebuie declarati si platit impozit ca si dividende. Cand declar acesti bani? Cand ... (vezi toată discuția)