Buna seara
Va rog sa ma ajutați intr-o problema pe care nu știu cum trebuie rezolvată din punct de vedere legal, menționez ca nu am cunoștințe contabile prea mari...
Am o firma de instalații sanitare, cod Caen 4322, pentru executarea lucrărilor achiziționez de la diferite firme materialele necesare. Aceste sunt înregistrate cu NIR ca alte materiale consumabile și bon de consum.
Doamna contabil îmi spune ca trebuie sa fac factura conform deviz cu materialele pe care le-am folosit la o lucrare.
Ideea este ca nu înțeleg cum trebuie sa fac devizul, dacă trebuie un anume program, unde trebuie sa ma interesez sau cum este corect sa procedez.
Va mulțumesc frumos!
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Factura doar conform deviz cu materialele pe care le-am folosit la o lucrare. Deviz care mai intai trebuie semnat de beneficiar pentru a nu va trezi ca va spune ca i-ati umpflat factura cu materiale pe care in realitate nu le-ati folosit.
Puteti sa cautati pe net, sa va inspirati de acolo si sa va creati singura in excel un model sablon in care sa introduceti apoi informatiile specifice fiecarui client si apoi listati.