avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna . Sunt însărcinată și nu sunt căsătorită ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna . Sunt însărcinată și nu sunt căsătorită cu tatăl ...

Buna . Sunt însărcinată și nu sunt căsătorită cu tatăl copilului . La naștere îl pot trece la tata dar copilul sa fie pe numele meu ? Mulțumesc anticipat pt eventualele răspunsuri ..
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 26 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua, sigur.
Puteti completa formularul/cererea la primarie in acest sens
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
tatal trebuie sa recunoasca copilul, deci nu il puteti trece dvs decat cu acordul lui si trebuie sa va intelegeti pt numele copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de nastere anonim anonim Buna ziua, Sper ca postez intrebarea pe forumul potrivit. As dori sa stiu, daca o femeie este insarcinata si naste in Romania, iar tatal este in ... (vezi toată discuția)
Am rămas gravidă cât soțul era în penitenciar, dar după ce a ieșit a recunoscut că m-a folosit. vreau să divorțez și să am doar eu drepturi asupra copilului, cum să fac? ValyTat ValyTat Buna ziua! Am cunoscut un băiat innchis l-am așteptat 3 ani de zile intre timp ne am cununat acolo în penitenciar odată ieșit mi a recunoscut că doar sa ... (vezi toată discuția)
Copil fara tata mamapreocupata mamapreocupata Sant insarcinata , am 3 luni dar nu sant casatorita. Noul tatic este foat speriat si nu are de gand sa recunoasca copilul. spune ca e o responsabilitate ... (vezi toată discuția)