avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, se poate circula in tarile din U.E cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, se poate circula in tarile din U.E cu dovada de permis valabila si tradusa in germana / maghiara? ( pentru ungaria, austria si germania )

Dovada de permis
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:26, 26 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate circula, documentul respectiv e valabil doar pe teritoriul Romaniei si nu are valabilitate, chiar tradus, in afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)
Circulatie in ue cu dovada de circulatie sile_do sile_do as dori si eu o informatie.pot circula cu dovada de circulatie in tari UE si non-UE?Dovada este prelungita in fiecare luna.permisul este retinut pana la ... (vezi toată discuția)
Dovada provizorie. conducere in afara tarii Cristianna Cristianna Buna ziua!Se poate circula in strainatate cu dovada provizorie?Banuiesc ca nu,dar vreau sa stiu daca exista o solutie pentru astfel de probleme.Se poate face ... (vezi toată discuția)