avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce contributii platesc in cazul in care angajez cu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce contributii platesc in cazul in care angajez cu contract individual?

Buna ziua,
Un PFA cu activitati fotografice, cod caen 7420, sistem real al veniturilor poate angaja sotia ?Mentionez ca nu realizez lunar venituri, doar in perioada nuntilor.Ce contributii ar trebui sa platesc in cazul in care angajez cu contract individual de munca sotia? Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum pot sa fiscalizez veniturile din fotografia de stock? lorem ipsum lorem ipsum Buna ziua, Am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o descalcesc: Activitatea pe care doresc sa o desfasor este fotografie de stock. Sunt singur, nu ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 7420 anca david anca david CAEN 7420, activitati fotografice, plateste somaj si pensie (cas platim)? Platim impozit semestrial suma pe care o stabilesc finantele, suma din care se scade ... (vezi toată discuția)
Infiintare si functionare pfa ana12345 ana12345 Buna seara, Am sa expun intai situatia si abia apoi am sa lansez cateva intrebari. Situatia este urmatoarea - in momentul de fata sunt angajat cu CM intr-o ... (vezi toată discuția)