avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna de o luna sant tutore asupra unei persoane bolnav ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna de o luna sant tutore asupra unei persoane bolnav psihic ...

buna de o luna sant tutore asupra unei persoane bolnav psihic nu stiu ce am si ce nu am dreptul sa fac in acest sens daca aveti un sfat sau o parere
o indrumare in acest sens sant bine venite multumesc

Alte discuții în legătură

Exista o lege de protectie gandbun gandbun buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat! sunt divortata legal de cateva luni ,am primit prin hotarare judecatoreasca incredintarea fiului meu ... (vezi toată discuția)
Dac proprietara unui apartament este inregistrata cu probleme psihice cum poate sa vanda ap? eu12345 eu12345 Buna ziua, am inteles ca, in acest caz, este nevoie de un tutore. Care sunt demersurile necesare pentru desemnarea unui tutore, ce inseamna tutore? Va ... (vezi toată discuția)
Luarea in tutela a mamei, bolnava de dementa mixta ionel-s ionel-s Buna ziua. Mama este diagnosticata cu dementa mixta, locuieste cu mine, deci eu am grija de ea. Doresc s-o iau in tutela. Mai am o sora , insa este cu ... (vezi toată discuția)