avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... exista o lege de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

exista o lege de protectie

buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un sfat!
sunt divortata legal de cateva luni ,am primit prin hotarare judecatoreasca incredintarea fiului meu minor,momentan ma judec cu fostul sot pt program vizita minor
problema este ca acesta nu imi da pace...ma hartuieste si ma terorizeaza psihic,ba chiar a venit la mine la lucru sa faca scandal;de copil ce sa mai zic..de cateori i-l dau, il aduce bolnav ...am facut plangeri la politie, la protectia minorului, dar vreau sa stiu eu nu am dreptul sa traiesc ca un om normal?nu pot avea liniste/unde ma pot adresa pt a fi lasata in pace odata
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:59, 11 Noiembrie 2010
Ce vreti dvs. este foarte greu.
Icercati sa va intelegeti cumva.
nu se poate!este un om bolnav psihic,dar nimeni nu vede...
Dupa parerea mea se poate incerca obtinerea unui ordin de restrictie prin hotarare judecatoreasca dar va costa mult procesul.
Conform legislatiei nu aveti protectie dar nu se poate spune ca nu ati avea dreptul...daca dovediti...prin probe si cu un avocat care sa stie cum sa se judece.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort !!! dana 50 dana 50 Am divortat acum 6luni,la care am o hotarire de divort definitiva si irevocabila,am de asemenea si un copil minor care mi-a fost incredintat mie dar in ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie Evghenia Evghenia Sunt divortata de doi ani am un copil iar fostul meu sot m-a terorizeaza de fiecare data cind are ocazia vine la domiciliu , la sevici sau pe stara si imi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului a unui minor in alta tara straina porutiu raluca porutiu raluca Sunt divortata din anul 2008 ,am un baietel de 10 ani cu domiciliul stabil in alt oras decit al fostului sot. Prin hotarirea judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)