avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara revin cu o alta problema dar foarte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara revin cu o alta problema dar foarte urgenta.... Acum ...

Bună seara revin cu o alta problema dar foarte urgenta.... Acum doi ani mam mutat la soacra și mi-am construit lipit de casa ei o camera o camera de baie și o bucătărie și o terasa și am schimbat acoperișul și la fel i-am făcut și ei.... Acum ea dorește sa vânda noi nu avem niciun act semnat cu ea... Problema e ca este ca bonurile de pe materiale sau evaporat... Și ea nea zis ca dacă avem bonurile pe materiale ne da banii înapoi dacă nu sa consideram ca am stat în chirie.... Ce putem face pe cale legala? Ce ne sfatuiti
Cel mai recent răspuns: gyorgycristina , utilizator 18:32, 27 Ianuarie 2021
actionati-o in instanta, cereti sa se constate ca aveti un drept de creanta pt investitiile facute si cereti sa aveti drept de retentie pana va da banii.
dupa ce puneti dosarul de rol, solicitati un certificat de grefa si notati litigiul in cartea funciara, asa nu mai poate vinde.
era bine sa aveti si bonuri, dar puteti proba si cu martori, interogatoriul paratei, expertiza prin care se va evalua investitia.
veti avea nevoie de un avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am investit în casa bunicilor cu acordul lor. cum îmi pot recupera banii? Valy nicolae Valy nicolae Pana de curand ne-am mutat la bunicmia si, la inceput a fost bine. Dupa moartea bunici au inceput problemele, eu cu sotia am facut inca doua camere investind ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ctseximtrans ctseximtrans Am avut incheiat un contract de credit ipotecar in Franci elvetieni si datorita boom-ului de schimb valutar am ajuns in imposibilitatea de a achita ratele si ... (vezi toată discuția)
Izolatie acoperis bloc FLORIN6284 FLORIN6284 Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si de curand , mai exact in toamna anului trecut am izolat acoperisul blocului in care stau , eu locuid la ultimul etaj . ... (vezi toată discuția)