avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Va supun atentiei o speta la care am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Va supun atentiei o speta la care am cateva intrebari: ...

Buna seara! Va supun atentiei o speta la care am cateva intrebari:
In urma cu ceva timp, P il contacteaza pe Z sa il sfatuiasca in privinta unor clauze contractuale, Z avand studii juridice. P a rugat pe Z sa vorbeasca el cu cealalta parte contractanta, X, pentru ca ar sti mai bine cum sa puna problema din punct de vedere juridic. Z accepta dar (din prostie), se recomanda telefonic si pe e-mail ca fiind avocatul lui P dand si un alt nume (altfel nu a stiut cum si-ar fi putut justifica interventia). Aici intervine problema, in sensul ca o terta persoana, T, afland asta, face o sesizare la politie impotriva lui Z pentru uzurpare de calitati oficiale.
Cum vedeti situatia? Cum se poate proba infractiunea? Actiunea nu a avut nicio urmare, in sensul ca acel contract nu s-a perfectat, indepedent de interventia lui Z.
Cel mai recent răspuns: Andr33agav , utilizator 21:33, 26 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspunsul dvs.! Ce alta infractiune ar putea fi retinuta avand in vedere cele expuse mai sus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie fapta nutzzu nutzzu Buna ziua.As avea nevoie de un sfat intr-o speta.In 2005 cetateanul X vinde cetateanului Y un autoturism ,incheind contract de vanzare cumparare.Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Neprezentare organ de politie la sesizare, amenda pentru apelul ulterior la 112 fordfiesta fordfiesta Buna ziua in cursul zilei de ieri am solicitat politia la nr sectiei de politie ,referitor la un cetatean care detine o vidanja ilegal [deverseaza fecale ... (vezi toată discuția)
Speta complicata Daniela2611 Daniela2611 Ma scuzati,ma puteti ajuta si pe mine cu rezolvarea acestei spete? Am incercat sa ii dau de cap dar ma blochez la un moment dat! Daca nu e cu suparare, ... (vezi toată discuția)