avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Va supun atentiei o speta la care am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Va supun atentiei o speta la care am cateva intrebari: ...

Buna seara! Va supun atentiei o speta la care am cateva intrebari:
In urma cu ceva timp, P il contacteaza pe Z sa il sfatuiasca in privinta unor clauze contractuale, Z avand studii juridice. P a rugat pe Z sa vorbeasca el cu cealalta parte contractanta, X, pentru ca ar sti mai bine cum sa puna problema din punct de vedere juridic. Z accepta dar (din prostie), se recomanda telefonic si pe e-mail ca fiind avocatul lui P dand si un alt nume (altfel nu a stiut cum si-ar fi putut justifica interventia). Aici intervine problema, in sensul ca o terta persoana, T, afland asta, face o sesizare la politie impotriva lui Z pentru uzurpare de calitati oficiale.
Cum vedeti situatia? Cum se poate proba infractiunea? Actiunea nu a avut nicio urmare, in sensul ca acel contract nu s-a perfectat, indepedent de interventia lui Z.
Cel mai recent răspuns: Andr33agav , utilizator 21:33, 26 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspunsul dvs.! Ce alta infractiune ar putea fi retinuta avand in vedere cele expuse mai sus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist cu grad fals sau ne-politist care se da politist implicat in santaj. sorinmst sorinmst Ce urmeaza sa se intample cu un politist care isi declara un grad fals (\"colonel de politie !!!???\") pt. a te intimida incercand sa te santajeze ? Dar cu o ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa, ar fi posibil? laau laau Ar avea sens o plangere penala pentru denuntare calomnioasa cu cerere de despagubiri morale in cazul de mai jos? Fostul sot ma terorizeaza cu plangeri de ... (vezi toată discuția)
Poate fi o copie xerox considerata fals material in inscrisuri oficiale ? Adrian_Gorj Adrian_Gorj Salutare tuturor ! Citind cartile lui Mihail Udroiu, ajung la infractiunea de fals in inscrisuri oficiale. El ne spune asa \\" [i] - este infractiunea ... (vezi toată discuția)