avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Lucrez in depozitul unui hipermarket de un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Lucrez in depozitul unui hipermarket de un an pe postul ...

Buna ziua.
Lucrez in depozitul unui hipermarket de un an pe postul de Coordonator Depozit in baza unui contract de munca pe perioada nedeterminata.
Pe fondul unor divergente cu managerul acesta m-a amenintat cu mutarea pe un post ce nu imi convine. Mai exact la serviciul de curatenie ca lucrator universal.
Are dreptul sa faca acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 27 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul poate modifica temporar locul şi felul muncii, fără consimţământul salariatului, şi în cazul unor situaţii de forţă majoră, cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului, în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod. (art.48C.mun.)

Art. 41 C.mun.
(1) Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.
(2) Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.
....

In speta, potrivit legii, o poate face numai in conditiile art.48 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Variante posibile ? petrulili petrulili Datorita unei otite am capatat hipoacuzie de o luna, iar directorul dorea sa ma mute la relatii cu clientii desi eu nu doream acest lucru prin preluarea de ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca valy67gj valy67gj S otia a fost mutata cu serviciul la aceias societate ,in aceias meserie dar intr-o localitate situata la 40 km de localitatea de domiciliu fara sa existe ... (vezi toată discuția)
Schimbarea functiei teodorica teodorica Daca ocupi o functie de conducere prin concurs in ce conditii se poate transforma in functie de executie? Daca postul este la societate privata sau in cazul in ... (vezi toată discuția)