avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog, sunt reclamant intr-un proces de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog, sunt reclamant intr-un proces de succesiune ...

Buna ziua!

Va rog, sunt reclamant intr-un proces de succesiune la Judecatoria Baia Mare. Am angajat avocat de la Baia Mare.
Ideea este ca eu locuiesc in Bucuresti si este destul de greu sa ajung prea des acolo.
Cum pot consulta dosarul respectiv fara sa ma deplasez la Baia Mare?
1. Pot trimite prin e-mail solicitare la Judecatorie sa imi trimita scanat ce doresc din dosar (eventual contra cost)?
2. Unde trebuie sa transmita judecatoria citatiile din dosar: doar la avocatul meu, sau trebuie sa primesc si eu, prin posta, in Bucuresti?
3. Pot solicita parola de la avocat, pentru a consulta eu personal dosarul?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: moni47 , utilizator 12:31, 27 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti face cerere în acest sens.sunteti titularul dreptului
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen - apel in cadrul contestatiei la executare andreya1202 andreya1202 referitor la admiterea in parte a contestatiei la executare, mentionez ca s-a depus apel in acest sens la judecatoria respectiva, dar pana in present nu exista ... (vezi toată discuția)
Intampinare la chemarea in judecata (strainatate) anamaria46 anamaria46 Buna ziua, Zilele trecute am primit o comunicare adresa prin care sunt chemata in judecata la Judecatoria Tecuci. Precizez ca locuiesc in afara tarii, iar ... (vezi toată discuția)
Noul portal al instantelor - numar de dosar hidalgo hidalgo Buna ziua, Sunt in cautarea unui dosar care se gaseste la Tribunalul Baia Mare nr\"273/P/2010 pe noul portal al instantelor, dar imposibil de a-i da de urma ... (vezi toată discuția)