avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot efectua cadastru si intabulare pentru casa si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot efectua cadastru si intabulare pentru casa si teren detinut ...

Pot efectua cadastru si intabulare pentru casa si teren detinut cu acte de proprietate (contract vanzare cumparare) si la care locuiesc de mai bine 40 ani, daca am fost dat in judecata de un vecin care sustine ca are o bucata de teren pe prorietatea mea (eu detin conform contractului din 1975 o suprafata de 450mp) ?
Cel mai recent răspuns: Amzica , utilizator 14:26, 27 Ianuarie 2021
Depinde.daca a solicitat notarea procesului in Cartea funciara veti avea probleme.avocatul dvs.are raspunsul concret.
Nu are carte funciara. Proprietatile nu sunt cadastrate. Eu am cumparat terenul si casa in 1975. Vecinul a cumparat terenul in anul 2000, Terenul lui se afla intr-o curte comuna cu un alt imobil, Ulterior dumnealor au tras gard, iar vecinul a construit fara autorizatie in anul 2002, respectiv 2008 doua imobile. De vreo 3 ani tot spune ca lui ii lipseste din teren si a casunat pe mine., In conditiile in care proprietate mea a fost aceeasi de la momentul cumpararii.
Nu am avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cadastru cfinica cfinica Buna Ziua, Am mostenit o proprietate compusa din casa si teren de 450 mp. Terenul pe care este construita casa a fost cumparat in 1944,si este la numarul ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)