In cate copii se depune chemarea respectiv probatoriul si la ce camera de la judeatoria sectorului 2 va rog? Este vorba de plangere in instanta asupra unui procuror / politist. Ce taxe sunt necesare a fi achitate?
Va rog sa fiti mai explicit,in legatura cu obiectul plangerii.
Exprimarea este improprie si ininteligibila:"plangere in instanta asupra unui procuror/politist"
In cate copii se depune chemarea respectiv probatoriul si la ce camera de la judeatoria sectorului 2 va rog? Este vorba de plangere in instanta asupra unui procuror / politist. Ce taxe sunt necesare a fi achitate?
daca ati fi mai explicit ar fi in avantajul dvs, care este speta in cauza?
Nu credeam ca e relevant dar dumneavoastra stiti mai bine. Plangerea initiala este de insulta si calomnie, apoi amenintare si santaj, instigare la cele enumerate si fals sub semnatura privata. Primele au fost doar de calomnie si domnii nici macar nu au luat declaratiile celor acuzati, pe langa faptul ca nesocotesc legile tarii. Ma astept sa faca la fel si in cele ulterioare deoarece a trebui sa ma duc singur la politie sa aflu ce s-a intamplat deoarece nu mi-au dat raspuns doua luni si jumatate (desi trimisesera la parchet si clasasera cazul). Din experienta stiu ca partea acuzata e foarte indemanatica cu mita, si chiar daca nu le-am facut poze, domnul politist si doamna procuroare nu-si pot explica actiunile altfel decat prin neglijenta in servici si favorizarea inculpatilor (din motive neelucidate inca). La politie bineinteles m-au tratat ca vreun borfas si la parchet n-am avut onoarea sa vorbesc cu nimeni, desi m-am dus, am mentionat si asta in reclamatiile depuse acum doua saptamani la sectia de politie respectiv parchet.
Am nevoie sa stiu daca e ca la litigii de munca, adica se depune dosarul in 2 copii si cererile in 3. Deasemenea nu cunosc taxele ce trebuiesc achitate (daca exista).
Mergeti in audiente cu memorii ,in prealabil inregistrate la procurorul sef si la comandantul celui care instrumenteaza cauza pentru a impulsiona ancheta.
Formulati intermen legal contestatii impotriva rezolutiilor procurorului ,atat la procurorul ierarhic superior,cat si la instanta.
Copiile se depun una la Parchet si una pentru dvs.(eventual copii pentru partile adverse in functie de numarul acestora)
Copie dupa memoriu sau dosarul cu inscrisuri? Intrebarea vizeaza instanta.
Nu are sens sa ma duc intr-o audienta decat daca sunt chemat. Plangerea a fost facuta si la parchet, sunt sigur ca nu voi fi chemat, ca mai inainte. Le-am trimis prin posta cu confirmare de primire. Daca procurorul supravegheaza ancheta inseamna ca e de acord cu ce a infaptuit politistul. Tot procurorul a emis rezolutia ca nu este incriminata calomnia, pe cand eu vad lucrurile altfel, si unii avocati la fel - inafara de articolul 147 din constitutie care e foarte elocvent. Ma incadrez litera cu litera in textul legii, nu vad nici un motiv serios pentru aceasta rezolutie.
Distrugere
dan_bcdro
acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)