avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. un imobil este situat langa o baza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. un imobil este situat langa o baza militara(sri). ...

Buna ziua. un imobil este situat langa o baza militara(sri). Destinatia acelei zone este zona speciala. Ce este de facut , de o solicita certificat de urbanism la primarie sau mapn? si daca ma puteti ajuta cu o litera de lege in acest caz. multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:46, 28 Ianuarie 2021
Nu se iveste nici un răspuns?

civil17 a scris:

Buna ziua. un imobil este situat langa o baza militara(sri). Destinatia acelei zone este zona speciala. Ce este de facut , de o solicita certificat de urbanism la primarie sau mapn? si daca ma puteti ajuta cu o litera de lege in acest caz. multumesc

Daca veti reciti intrebarea dvs. veti intelege de ce nu v-a raspuns cineva pana acum, nu e tocmai usor de inteles ce intrebati.
Daca inteleg bine vreti sa stiti cum trebuie sa procedati pentru a construi pe un teren aflat in aproprie de o baza militara. Intai trebuie sa solicitati un certificat de urbanism eliberat de primarie (sau de consiliul judeten daca primarie nu are serviciu de urbanism). In acest act veti constata probabil ca (sau daca) pentru eliberarea autorizatiei veti avea de obtinut printre altele, si avizul mapn. Gasiti aici mai multe detalii privind acest aviz: [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
MihailZC, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnificatie puz: dotari, servicii, comert, birouri InaBucur InaBucur Intr-o zona cu destinatia conform PUZ: dotari, servicii, comert, birouri, se poate construi o casa destinata strict ca locuinta? Ce inseamna mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)
Spatii verzi marinelapedestru marinelapedestru Am mai pus aceasta intrebare si nimeni nu mi-a raspuns,nu pot sa cred ca nimeni ,chiar nimeni nu este intr-o situatie ca a mea,vreau sa construiesc pe terenul ... (vezi toată discuția)
Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)