avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, In cazul avariei unei mașini (parbriz ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, In cazul avariei unei mașini (parbriz spart si capota ...

Buna ziua,
In cazul avariei unei mașini (parbriz spart si capota indoita) situata pe locul de parcare din proprietate ,din cauza caderii zăpezii acumulate pe acoperișul blocului,cine ar putea fi răspunzător de.p.d.v. legal? De precizat , că nu avem înființată încă asociația de proprietari si nu s-au montat dispozitive contra alunecarii zapezii. Se fac demersuri pentru infiinatarea ascociatiei ,fiind încă apartamente nevândute in bloc (constructie noua) de către dezvoltator. Mulțumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: doctorATU , utilizator 12:11, 30 Ianuarie 2021
Răspunzător este cel care a amenajat parcarea atât de aproape de bloc.


latka a scris:

Răspunzător este cel care a amenajat parcarea atât de aproape de bloc.


Adica dezvoltatorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna zapada in decembrie 2012 adicxu adicxu Intro seara am oprit in parcarea blocului sa iau niste prajituri din bloc pentru craciun si cand am revenit la masina ,am gasit-o cu geamurile sparte,capota ... (vezi toată discuția)
Cine are obligatia sa plateasca daunele rezultate dintr-un proces ... sharon07 sharon07 cine are obligatia sa plateasca daunele rezultate dintr-un proces civil intre asociatia de locatari si o persoana fizica a carui autoturism a fost avariat in ... (vezi toată discuția)
Gheata cazuta de pe bloc, masina avariata pe loc de parcare propriu din proximitatea blocului. cum pot recupera costurile reparatiei? andrei0102 andrei0102 Buna ziua, Zilele trecute, in timp ce eram in apartamentul in care locuriesc, de pe acoperisul blocului au cazut bucati de gheata care au spart parbrizul ... (vezi toată discuția)