avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! În anul 2005 am făcut un credit la TBI ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! În anul 2005 am făcut un credit la TBI Credit. ...

Bună ziua! În anul 2005 am făcut un credit la TBI Credit. Acel credit trebuia plătit pana în decembrie 2009.am plătit pana în decembrie 2008 apoi am fost plecat din tara și am trimis bani mamei mele pentru a plăti diferența. A fost plătit ulterior de mama mea și încheiat creditul. Din 2009 când a achitat mama mea pana în prezent nu mai am documentele de încheiere de credit. Azi...mama mea a primit o scrisoare de la EOS KSI precum ca dacă nu rezolv problema cu acel credit voi fi dat în judecata sj executat. Pe scrisoare era specificat ca TBI credit a cesionat către eos, eos către alta firma, firma aia către eos și asa mai departe. Ei spun ca mi-au trimis notificați prin posta care ei recunosc ca nu au ajuns la destinatar. Eu nu am știut nimic de acea situație sau de existenta ei. Hârtiile le-am aruncat în urma schimbării domiciliului în 2019. Ce as putea sa fac în acest caz?

Alte discuții în legătură

Nelamurire LIDIAB LIDIAB In 2002 am divortat, iar in 2005,fostul meu sot a decedat.La citeva luni dupa deces am fost sunata de brd in legatura cu un credit neachitat de el ,eu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita datorii xyz1001 xyz1001 Buna ziua . As dori sa stiu ce se intampla daca am primit somatie de executare silita de la Birou Executor judecatoresc si nu ma nici un bun mobil sau imobil ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma de recuparari creante mariusgrigoriu mariusgrigoriu buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)