avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CER DOBANDA PENALITATI SI CHELTUIELI DE JUDECATA CUM ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CER DOBANDA PENALITATI SI CHELTUIELI DE JUDECATA CUM SE CALCULEAZA

buna ziua,
Am o intrebare daca ma puteti ajuta, am achizitionat niste utilaje agricole in luna decembrie 2020,am platit suma de 41732 lei in data de 22 decembrie cand au ajuns utilajele , leam dat jos nu mai ca remorca am dat-o retur miau dat bani inapoi 4200lei,iar celelate utilaje 3din 4 au ramas la mine nu mai ca acele utilaje agricole nu le pot folosi pt ca sunt ruginite,am depus plangere la parchet pt inselaciune,acuma el nu vrea nici sa imi dea bani inapoi dar nici sa imi aduca altele noi.Vreau sa stiu care este dobanda si penalitatile pentru cei care nu inapoiaza bani inapoi suma ramasa este 37532lei pentru aceasta suma cum se calculeaza dobanda si penalitatile,pot sa pun si rata anuala a dobanzii penalizatoare este de 15% pe an. in afara ca voi cere daune morale si cheltuieli de judecata pentru ca nu am folosit de uitlajele pentru afacerea mea si mai ales ca am stat pe loc in loc sa am utilajele noi.Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns!
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare daca ma puteti ajuta, am achizitionat ... florinn28 florinn28 salut! am o problema cu un furnizor de utilaje agricole i-am platit suma de 41732 lei in data de 9.12.2020,in data de 22.12.2020 sau livrat utilajele dar am ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt alinamaria2013 alinamaria2013 am stran bani pt fondul clasei la parinti care leau mai ramas banii iam dat inapoi dar sunt uni care sustin acuma ca nu leam dat bani inapoi eu nam nici o ... (vezi toată discuția)
Politica unei firme Tudorel123 Tudorel123 Buna ziua !! Am o problema in legatura cu o firma pe un anumit site Am vrut sa comand un dextop pc la o firma numita [editat] si Cei de acolo miau spus ... (vezi toată discuția)