avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Consimtamant electronic sau semnatura olografa
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Consimtamant electronic sau semnatura olografa

Buna ziua, sunt fondatorul unei comunitati care organizeaza evenimente in natura (drumetii la munte, catarare, caiace si altele) si doresc sa intocmesc un formular pe proprie raspundere prin care participantii sa ia la cunostinta detaliile participarii si eventualele riscuri la care se expun cand participa la astfel de evenimente. Doresc sa iau consimtamantul electronic, printr-un formular Google Forms. Considerati ca acest consimtamant electronic este suficient sau trebuie sa le cer sa semneze cu semnatura olografa conditiile de participare printate? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Retragere membri fondatori Utilizator3301 Utilizator3301 Buna ziua, In cazul in care membrii fondatori doresc sa se retraga din asociatie, primirea a 3 noi membri cu drepturi depline (pentru a respecta minimul ... (vezi toată discuția)
Obligativitate formular letric inscriere membru cotizant cristiturcin cristiturcin Buna seara, este obligatorie completarea unui formular letric pentru inscrierea ca membru cotizant in cadrul unei asociatii? Daca nu, care sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am observat ca problema cu care ma confrunt, anume, ... carvel carvel Buna ziua. Am observat ca problema cu care ma confrunt, anume, retragere din asociatie sportiva, a mai fost dezbatuta, dar as vrea sa expun problema mea ... (vezi toată discuția)