avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua stimat grup.Intrebarea mea este>in cadrul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua stimat grup.Intrebarea mea este>in cadrul unui apel ...

Buna ziua stimat grup.Intrebarea mea este>in cadrul unui apel taxa de timbru este aceeasi si ptr Apelant Reclamant si Apelant Pârât?Sau este diferita?Apelant Pârât se vaita ca plateste o taxa de 2 ori mai mare decat mine care sant Apelant Reclamant,cred ca exagereaza,ca sa impresioneze,sau pur si simplu minte.Astept raspunsurile d voastra,o zi buna a doresc!

Alte discuții în legătură

Apel mioara54 mioara54 Buna ziua.Am avut un proces la o judecatorie ,a carei sentinte judecatoresti este neclara. La acest proces eu sant reclamanta. Am facut apel impotriva ... (vezi toată discuția)
Reprezentare proces mioara54 mioara54 Buna ziua,sant o mama singura,care isi creste singura copilul.As dori sa cer recalcularea pensiei alimentare.Pentru ca nu am bani de avocat,voi face singura ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru donigao donigao Buna ziua, La o cerere de chemare in judecata evaluabila in bani, in care pe langa parat a mai fost chemat si cineva in garantie (in acelasi dosar), se ... (vezi toată discuția)