avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am infiintat un ONG cu activitate de pescuit sportiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am infiintat un ONG cu activitate de pescuit sportiv

Am infiintat un ONG cu activitate de pescuit sportiv. M-ar interesa cum si modalitatea de a emite bonuri de zi pentru pescari si daca imi trebuie casa de marcat la eliberarea bonurilor sau ajunge doar chitanta . Unde gasesc legislatie cu activitatea contabila pentru ONG uri . multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 30 Ianuarie 2021
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am infiintat un ong cu activitate de pescuit sportiv. m-ar interesa ... MuresanuDaniel MuresanuDaniel Am infiintat un ONG cu activitate de pescuit sportiv. M-ar interesa cum si modalitatea de a emite bonuri de zi pentru pescari si daca imi trebuie casa de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casa de marcat? acdc1969 acdc1969 Buna ziua! Ma numesc Nicula Mircea din Sibiu va rog sa ma informati cu o problema. Am un PFA cu obiectiv principal servici sudura la domiciliul clientului ... (vezi toată discuția)
Bonul fiscal obligatoriu daca tai chitanta si factura? ANCA_M ANCA_M LUCREZ IN DOMENIUL TRANSPORTURILOR SISTEM RENT A CAR . PENTRU SUMELE INCASATE DE LA CLIENTI SE TAIE CHITANTA SI FACTURA PE BAZA UNUI CONTRACT INTRE FIRMA SI ... (vezi toată discuția)