avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am infiintat un ONG cu activitate de pescuit sportiv. ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am infiintat un ONG cu activitate de pescuit sportiv. M-ar interesa ...

Am infiintat un ONG cu activitate de pescuit sportiv. M-ar interesa cum si modalitatea de a emite bonuri de zi pentru pescari si daca imi trebuie casa de marcat la eliberarea bonurilor sau ajunge doar chitanta . Unde gasesc legislatie cu activitatea contabila pentru ONG uri .
Raspunsul care l=am primit nu ma multumeste , doresc sa mi se explice scris nu prin legislatie , nu am gasit acolo ce imi doresc sa stiu . Multumesc

Alte discuții în legătură

Am infiintat un ong cu activitate de pescuit sportiv MuresanuDaniel MuresanuDaniel Am infiintat un ONG cu activitate de pescuit sportiv. M-ar interesa cum si modalitatea de a emite bonuri de zi pentru pescari si daca imi trebuie casa de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casa de marcat? acdc1969 acdc1969 Buna ziua! Ma numesc Nicula Mircea din Sibiu va rog sa ma informati cu o problema. Am un PFA cu obiectiv principal servici sudura la domiciliul clientului ... (vezi toată discuția)
Legislatie pescuit sportiv haiduc haiduc conform Ordinului 15 din 20-01-2011 privind practicarea pescuitului recreativ si sportiv, unele asociatii de pescari sportivi au primit in administrare, pentru ... (vezi toată discuția)