avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce trebuie sa fac ca sa-mi iau inapoi numele de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce trebuie sa fac ca sa-mi iau inapoi numele de familie dinaintea ...

Ce trebuie sa fac Cä Sami iau inapoi numele de familie dinaintea casatoriei?fara divort
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:15, 31 Ianuarie 2021
aveti nevoie de un motiv intemeiat, de acordul sotului si sa faceti cerere la primarie, numele se poate schimba pe cale administrativa.
[ link extern ]
Destul de complicat e mult mai simplu la divorț

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui dupa oficierea casatoriei simona86s simona86s buna ziua...sotul meu a luat numele meu la casatorie din motive personale:)) si acum:)) am vrea sa purtam amandoi numele lui de inaintea casatoriei...adica el ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma casatoriei am renuntat la numele de familie ... Oana2211 Oana2211 Buna ziua! In urma casatoriei am renuntat la numele de familie (ex. Popescu) si am preluat numele sotului meu.(ex. Ionescu) Acum, dupa un an si jumatate de ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in urma divortului onutza30 onutza30 buna ziua,am si eu o intrebare:sunt divortata din 2003 si dupa divort trebuia sa revin la numele avut anterior,bineinteles ca nu am facut-o,acum as vrea sa imi ... (vezi toată discuția)