avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cheltuieli judiciare de stat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cheltuieli judiciare de stat

Se mai platesc cheltuielile judiciare de stat, cf. art. 192 alin. 2 Cod penal ?
La fiecare etapa de judecata a spetei se contabilizeaza aceste sume (in cazul
casigarii/pierderii procesului) ? Unde se face plata ? Se achita si pentru partea adversa in cazul pierderii procesului ? Cum se procedeaza ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:40, 10 August 2006
Mergeti la Biroul de executari penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare ContSters160046 ContSters160046 Buna ziua... In urma procesului pe care l-am avut si care s-a terminat in data de 14.06.2010 s-a stabilit ca am de platit si 200lei cheltuieli de judecata. Asi ... (vezi toată discuția)
Expert judiciar - deducerea combustibilului folosit pentru deplasare la si de la locul efectuarii expertizei LUCA LIVIU EXPERTIZE JUDICIARE SI EXTRAJUDICIARE LUCA LIVIU EXPERTIZE JUDICIARE SI EXTRAJUDICIARE In urma controlului fiscal nu mi s-au dedus cheltuielile reprezentand combustibilulul pe anii 2010 si 2011, iar pe 2012 si 2013 mi s-au dedus doar 50%. In ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare avansate de stat- cand si unde se achita? marius8989 marius8989 Buna ziua, Maine am stabilit primul termen de judecata si pe rechizitoriu scrie ca in baza articolului 274 aliniat 1 sunt obligat la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)