avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La cadastrarea gratuita mi se refuza intabularea celor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La cadastrarea gratuita mi se refuza intabularea celor 60 cm ...

La cadastrarea gratuita mi se refuza intabularea celor 60 cm prevezuti de legea disciplinei in constructii deoarece gardul nu este pa acel hotar .Vecinul a construit acolo ilegal si vrea sa-l introduca la el .Ce pasi trebuie s a urmez pentru a opri aceasta nedreptate deoarece este ilegal !
Inseamna ca nu aveti stabilite clar limitele dintre proprietati.
Probabil ca va trebui sa stabiliti aceste limite printr-o actiune in instanta, mai ales daca nu va intelegeti cu vecinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca vecinul intentioneaza sa ma deposedeze de cei 60 cm din ... morariu1957 morariu1957 Daca vecinul intentioneaza sa ma deposedeze de cei 60 cm din spatele casei eu neavind gard si a construit in prelungire casei mele anexe din caramida lipit de ... (vezi toată discuția)
La masuratorile facute de topometrist la cadastrul gratuit care ... morariu1957 morariu1957 La masuratorile facute de topometrist la cadastrul gratuit care se desfasoara la mine pe strada nu au fost luata in masuratoare fisia de 60 cm in spatele casei ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie a unui gard din bca sa desparta 2 propietati cretumarius57 cretumarius57 Prin lege o constructie trebuie sa se realizeze la 60 cm fata de imobilul vecinului.Intreb,daca vecinul a construit o camera a imobilului in 2003 fara ... (vezi toată discuția)