avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am lucrat în perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am lucrat în perioada 21.11.1995-01.08.2001,ca Şef ...

Bună ziua!
Am lucrat în perioada 21.11.1995-01.08.2001,ca Şef formatie gater, la Direcţia Silvică Mehedinţi. Aş dori tabelul , pentru precizarea locurilor de muncă, activităţilor şi categoriilor profesionale care se incadrează in grupa II de muncă cu perioada de timp şi procent lucrat în condiţii deosebite: Ordin 50/1990, completat cu avizele ulterioare, anexa nr.2, poziţia 171.
Fac precizarea că in 01.01.1996 mi s-a acordat Grupa II de munca, conform Hot. Guv. 620/1992 (completat în CARNET DE MUNCĂ).
În adeverinţa tip din anexa 14, la temeiul juridic al încadrării în grupa II, Directia silvică, ce va completa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 1 Februarie 2021
Potrivit anexei 2 din Ordinul nr.50/1990:
....
171. Fasonarea şi secţionarea arborilor în depozitele de buşteni; încărcarea şi descărcarea buştenilor şi a cherestelei în depozite a materiei prime, a materialelor auxiliare şi finite, precum şi sortarea-stivuirea în depozite; debitarea şi prelucrarea materialului lemnos (gaterişti şi circularişti precum şi ajutării lor), tocarea şi derularea mecanică a lemnului în furnire şi blind.

După cum reiese din aceste prevederi legale încadrarea în grupa a II a de muncă se făcea pentru angajaţii din industria lemnului şi cei din depozitele de buşteni pentru anumite activităţi specifice.

Lasati o adresa de email pentru a vi se trimite Ordinul 50/1990 completat.
Va multumesc frumos! adresa de email la care ma gasiti este: stef_dog2000@yahoo.com.
O seara buna!
Verificati-va casuta postala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 50/90 matildaneacsu matildaneacsu Ce contine pct.171 , Anexa 2 din Ordinul 50/1990 ? (vezi toată discuția)
Anexa scrisorii mmps 382/2000 privind ocupatiile incadrate in grupa ii STRAUT DELIA STRAUT DELIA am nevoie de anexa scrisorii MMPS 382/2000 privind ocupatiile incadrate in grupa II (vezi toată discuția)
Respingere adeverinta grupa a ii-a ladria ladria Buna ziua, Am lucrat ca laborant într-o baza de recepție cereale si am o adeverința eliberata cu grupa a II-a. din 2009 pentru 16 ani lucrati in aceasta ... (vezi toată discuția)