avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum imi despagubesc daunele prin polita RCA?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum imi despagubesc daunele prin polita RCA?

Sunt interesata sa aflu daca polita RCA despagubeste pagubele datorate unui accident minor de la al carui loc faptasul a plecat fara sa se faca schimb de polite sau macar de injuraturi. Agentul de asigurare mi-a raspuns ca trebuie sa fie de fata si a doua parte implicata in accident pentru a fi facut procesul de constatare...dar exista doar martori.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: asigurat? , utilizator 15:31, 2 Ianuarie 2010
Polita RCA acopera daunele pe care le pricinuiti tertilor, nu pe cele suferite de Dvs.
Aveti nevoie de Procesul verbal al Politiei (ati pierdut sansa unui acord amiabil prin necooperarea celeilalte parti).
Va sfatuiesc sa va reparati masina pastrand toate documentele. Daca Politia nu-l gaseste pe vinovat, mai aveti sansa sa recuperati banii de la Fondul Victimelor Strazii. Detalii pe site-ul www.csa-isc.ro si nu numai...

Succes!
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu o persoana fara rca shalizar shalizar am facut un accident cu o persoana care este vinovata pentru neacodrare de prioritate si pe deasupra nu avea nici RCA, asigurarea intraindu-i in viguare de ... (vezi toată discuția)
Cate fonduri exista? floare _de_ colt floare _de_ colt Toti asiguratorii RCA contribuie la Fondul de protectie a victimelor strazii,sunt membri. Fondul este organism de plata si centru de informare pentru cei care ... (vezi toată discuția)
Accident rutier lorelay_k lorelay_k Am fost implicata intr-un accident rutier in care eu sunt partea pagubita. Persoana vinovata s-a dovedit, de catre politie, ca nu are permis de conducere, are ... (vezi toată discuția)