avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA pe norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA pe norma de venit

Buna ziua!
Pentru un PFA, pe norma de venit, care nu va avea activitate 3-4 luni in 2021, se poate depune DU estimativa, pentru 2021, pe zero? Nu as dori sa suspend activitatea...
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:45, 1 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Doar sa suspendati activitatea.
Nu. Doar sa suspendati activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)
Urmeaza sa completez du pentru 2021-2022, cu venitul real de data aceasta. dianarsn dianarsn Buna ziua, am infiintat un PFA in 2021, in sistem real. Am depus in primele 30 zile DU cu venitul estimativ pentru 2021 si am achitat impozitul aferent sumei ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie de facut pentru a achita taxele pe baza de norma de venit ? stoicc stoicc Salut, In vara anului 2021 am infiintat PFA pentru a oferi \'Activitati de consultanta in tehnologia informatiei\'. In fiecare luna am eliberat facturi, ... (vezi toată discuția)