avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am lucrat timp de 3 ani, legal, ca si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am lucrat timp de 3 ani, legal, ca si profesor intr-o ...

Buna ziua!
Am lucrat timp de 3 ani, legal, ca si profesor intr-o scoala din Bulgaria. Intre timp m-am reintors si lucrez in tara.
1. E posibil sa imi fie recunoscuti ca vechime in munca + calcul la pensie anii lucrati in afara Romaniei si care ar fi procedura?
2. Cum as putea sa ii valorific complet? Ce drepturi as avea?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 1 Februarie 2021
Vor fi recunoscuti la calculul pensiei anii lucrati in afara Romaniei ..... pentru vechimea in munca , verificati documentele interne emise de angajatorul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca nedeclarat, munca la negru - profesor margarita_lkb margarita_lkb Buna ziua! Sunt o profesoara calificata cu 20 ani vechime in invatamant. Anul trecut am primit o oferta de a lucra un an de zile, respectiv anul scolar ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda sporul de vechime in invatamant? Radu_Cri Radu_Cri Buna ziua. Va rog sa ma clarificati in urmatoarea problema. Lucrez neintrerupt in invatamant incepand cu 1 septembrie 2007 pana in prezent. Am luat ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca in usa 62lavricd 62lavricd Am fost cadru didactic in România între 1985 și 2002 - 17ani. Am emigrat in USA in 2002 și am fost profesor de științe cu norma întreaga între ... (vezi toată discuția)