Daca am declarat recurs impotriva unei hotariri ramase in pronuntare la termenul pentru care am fost citat ( pentru a nu pierde termenul de recurs asteptind ,, sa vad ,, o solutie care oricum nu se comunica ,hotarire care avea termen de atac 48 ore de la pronuntare ) dar instanta s-a razgindit si a aminat pronuntarea 14 zile ,acest recurs este valabil avind in vedere ca nu mi se poate opune un alt termen de pronuntare si nici data solutiei necomunicate ? Exista practica ju ridica in acest caz avind in vedere ca sint admisibile cai de atac inainte de comunicarea hotaririlor judecatoresti ?
Multumesc Mi s-a parut absurd sa declar alt recurs insotit de toate anexele .Era vorba de solutionarea exceptiei de ne constitutionalitate .intr-o cauza in care instantele au considerat prin interpretarea in sens larg a unei Decizii a Curtii Constitutionale care este corecta de fapt , ca oricine are dreptul la cheltuieli de judecata ,chiar fara a fi implicat intr
-un proces ( n-a participat in nici o calitate in dosarul in care se solicita cheltuielile urmarirea penala fiind desfasura
ta numai ,, in rem ,, si nu ,, in personam ,, ) E o cauza personala eu fiind consilier juridic.
Sper sa fie valabil recursul declarat .
Cai de atac?
arlette
buna ziua
Am avut o actiune in instanta privind nulitate absoluta contract si judecatoria pe fond mi-a dat castig de cauza ,constatand nulitatea ... (vezi toată discuția)