avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Parintii mei au ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Parintii mei au inceput sa construiasca casa in 2002 cu autorizatie de constructie pe 5 camere. Ulterior ei au mai construit fara autorizatie. Am refacut cadastrul conform realității insa nu este chiar ok pentru ca nu avem autorizatia pentru restul camerelor. Cum pot proceda pentru a intra in legalitate? Precizez ca nu s-a facut receptia.

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie VASSY VASSY Buna, Locuiesc in Bucuresti, la casa. Vecinul meu din stanga si-a ridicat casa cu un nivel,apoi si vecinul din spate si-a ridicat casa cu un nivel, casele ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme andreeava andreeava Am si eu o problema legata de o casa mostenita de sotul meu. De fapt este vorba de casa parintilor lui care au decedat, el fiind unicul copil automat a fost si ... (vezi toată discuția)
Casa construita fara autorizatie de constructie? yoyo_s2007 yoyo_s2007 Buna ziua, Parintii mei au un teren in bucuresti. Pe acel teren era o casa de 3 camere paianta, care este trecuta in acte. Pana aici totul e ok. Dar s-au ... (vezi toată discuția)