avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Eveniment rutier usor de care mi-am dat seama la mai ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Eveniment rutier usor de care mi-am dat seama la mai mult de 24 de ore

Buna ziua,
Am un eveniment rutier usor de care mi-am dat seama la mai mult de 24 de ore; trecand pe un drum national cu masina pe langa un utilaj care imprastia sare, mi-a ciobit vopseaua pe o portiera cu sarea aruncata. Era noapte, masina murdara si abia dupa 2 zile cand am spalat-o mi-am dat seama de situatie. Am sunat la politie, dar mi-au spus ca daca ma duc acum la ei imi suspenda permisul.
Totusi, ma intreb daca nu exista vreo exceptie pentru situatia in care nu iti dai seama pe loc ca s-a produs un eveniment rutier in sens juridic: adica nu iti dai seama decat mai tarziu ca s-au produs pagube.
As vrea sa fac reclamatie, chiar daca sansele de a recupera paguba sint, cred eu, foarte mici spre zero.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului alin_74 alin_74 Buna ziua, De curand am fost implicat intr-un eveniment rutier la o trecere de pietoni. Din cauza aglomeratiei am observat cu intarziere o persoana ce se ... (vezi toată discuția)
R.c.a. obligatoriu? bogdan cristea bogdan cristea Buna ziua. ce trebuie sa fac in cazul in care, in data de 23.12.2009,in jurul orelor 12.30,circulam dinspre Suceava spre Bacau,si, ila iesirea din ... (vezi toată discuția)
Tamponare motostivuitor în incinta fabricii cu o mașină personală. e corect să fiu pus eu, șoferul motostivuitorului, să plătesc daunele? Ion ungureanu Ion ungureanu Deci mergeam cu motostivuitoru în incinta fabrici pentru a încărca un tir și pentru asta mergeam înt-run alt punct al fabrici ningea era zăpadă ,vo ... (vezi toată discuția)