avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... R.C.A. OBLIGATORIU?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

R.C.A. OBLIGATORIU?

Buna ziua.
ce trebuie sa fac in cazul in care,
in data de 23.12.2009,in jurul orelor 12.30,circulam dinspre Suceava spre Bacau,si, ila iesirea din localitatea Filipesti,o masina care imprastia" material antiderapant",mai clar BOLOVNI,m-am trezit cu parbrizul fata,si capota,ciuruite ,mai clar mi-a crapat parbrizul.?
La intrare in Bacau,am intalnit un echipaj de la Rutiera,care,m-au indrumat sa caut echipajul care au acea zona de drum european.
I-am cautat vreo 2 ore ,dupa care am sunat la 112 ,sa cer ajutor.
OK.
M-au indrumat catre postul de politie din Filipesti,localitate unde s-a petrecut evenimentul,insa acolo nimeni,eru pe teren,la un furt.
Iar,OK.
Am sunat din nou la 112,de unde mi-au spus sa m-a adresez ASIGURATORULUI meu. Aici insa,o mare teapa.MI-AU DAT CU FLIT.
DECI,platim si masinile bosilor,ni le sreica pe ale noastre ,si noi iar platim,ca sa le reparam.
Consider O MARE HOTIE.

Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:00, 19 Ianuarie 2010
Care e legatura intre polita RCA si acest incident?
Daca aveti CSACO auto, ok, reparati masina si asiguratorul despagibeste si se foloseste prin subrogare de dreptul de regres, recuperand de la vinovati.
Fara datele de identificare ale acelui utilaj si ale soferului, nu puteti proba/constata cauza avariei si nici solicita despagubiri(cui si pt.ce?).Asiguratorul dvs. RCA, nu are nicio obligatie in acest incident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca-inlocuirea parbrizului este facultativa noane noane Din nenoroc pt.mine piatra sarita din rotile unui TIR de HD pe care-l depaseam regulamentar a lovit in parbrizul masinii mele .OK d-nul cond.auto de pe tir cu ... (vezi toată discuția)
Caderi de gheata pe autoturisme titus32 titus32 Buna tuturor! Am si eu cateva intrebari referitoare la avarierea autoturismelor datorita cadererilor de gheata. Am avut autoturismul parcat regulamentar ... (vezi toată discuția)
Accident cu daune BadyGuard BadyGuard In seara de 31-01-2010 rulam cu auto meu dacia 1310 pe un drum cu prioritate impreuna cu o amica a mea,iar la un moment dat din partea dreapta a mea a iesit ... (vezi toată discuția)