avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Prietena mea a colaborat cu o doamna in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Prietena mea a colaborat cu o doamna in sensul că ...

Buna seara! Prietena mea a colaborat cu o doamna in sensul că aceea doamna îi dădea anumite bijuterii sa i le vândă, prietena mea dandui bani imediat ce le dădea,doamna respectiva ia făcut prietenei o chitanță de mana in care specifica că ia dat bani nu produse prietenei mele,la un moment dat a intervenit o neînțelegere între ele iar prietena mea a rugato să vina sa își ia bijuteriile aceasta refuzând pe motiv că ea dorește bani nu bijuterii inapoi,la momentul când au intervenit neînțelegerea prietena mea mai avea să ii de-a niste banuti,pe care ia propus sa ii de-a in rate doamna nu a acceptat,in momentul când prietena mea îi dădea bani nu a făcut nimic de mana că se fie acoperita ,acum doamna numai recunoaște bani dati și a dat-o pe prietena mea in judecată pentru toată chitanță..pe care între timp a mai și modificato că și suma..ce este de făcut??
Mulțumesc pentru un eventual rasp
Cel mai recent răspuns: GabryElla31 , utilizator 20:10, 1 Februarie 2021
Buna seara
Chitanta care a facut-o e semnata de martori? Este in dublu exemplar?
Chitanta de mana reprezinta un inceput de dovada scrisa ,insa daca nu este incheiata cu respectarea anumitor criterii nu poate fi valabila . Acestea pot fi probate doar in instanta .
In acest moment nu va pot spune mai multe detalii pentru ca nu stiu ce este scris in cererea de chemare in judecata , motivele invocate si temeiul legal.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
Gela Gavrila, Consilier juridic
Chitanta este semnată doar de ea și doamna respectiva,fara martori.doar doaman are chitanță nu și prietena mea.

( editat citat)
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! acum 2 ani o ruda de a mea a întreținut Ellena,.G Ellena,.G Buna ziua! Acum 2 ani o ruda de a mea a întreținut\" relații comerciale\" cu o persoană și anume îi aducea bijuterii din aur d afară iar ruda mea le ... (vezi toată discuția)
Poate fi anchetat si arestat? ContSters243980 ContSters243980 buna ziua, Acum 7 ani, sora mea a avut un apartament per care l-a inchiriat unei doamne care facea rochii de mireasa. Din acel an si pana in 2007 a facut ... (vezi toată discuția)
Contract cu agentia carmen3089 carmen3089 Buna ziua!am fost la o agentie imobiliara care percepe comision doar de la vanzator in cazul cumpararii unui imobil.Am semnat un contract si am platit 150 ... (vezi toată discuția)