Buna seara! Prietena mea a colaborat cu o doamna in sensul că aceea doamna îi dădea anumite bijuterii sa i le vândă, prietena mea dandui bani imediat ce le dădea,doamna respectiva ia făcut prietenei o chitanță de mana in care specifica că ia dat bani nu produse prietenei mele,la un moment dat a intervenit o neînțelegere între ele iar prietena mea a rugato să vina sa își ia bijuteriile aceasta refuzând pe motiv că ea dorește bani nu bijuterii inapoi,la momentul când au intervenit neînțelegerea prietena mea mai avea să ii de-a niste banuti,pe care ia propus sa ii de-a in rate doamna nu a acceptat,in momentul când prietena mea îi dădea bani nu a făcut nimic de mana că se fie acoperita ,acum doamna numai recunoaște bani dati și a dat-o pe prietena mea in judecată pentru toată chitanță..pe care între timp a mai și modificato că și suma..ce este de făcut??
Mulțumesc pentru un eventual rasp
Buna seara
Chitanta care a facut-o e semnata de martori? Este in dublu exemplar?
Chitanta de mana reprezinta un inceput de dovada scrisa ,insa daca nu este incheiata cu respectarea anumitor criterii nu poate fi valabila . Acestea pot fi probate doar in instanta .
In acest moment nu va pot spune mai multe detalii pentru ca nu stiu ce este scris in cererea de chemare in judecata , motivele invocate si temeiul legal.