avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara! Un document declarat pierdut și găsit ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara! Un document declarat pierdut și găsit după câteva ...

Bună seara! Un document declarat pierdut și găsit după câteva zile mai este valabil?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:10, 3 Februarie 2021
Unde l-ati declarat pierdut? Daca de exemplu ati inaintat actele in vederea obtinerii unui nou act de identitate crezand ca l-ati pierdut, de la data la care ati formulat cererea acel act de identitate este nul. Iar daca l-ati gasit nu il mai folositi sub nicio forma ci predati-l de urgenta la evidenta persoanelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte declarate nule si gasite adimihailov adimihailov Buna ziua, Am declarat nule niste acte pierdute pe care ulterior le-am gasit. Ce pot face in aceasta situatie? Cu respect (vezi toată discuția)
Viza de flotant Coman0904 Coman0904 Aveam buletin cu viza de flotant și l-am pierdut.Am depus actele pentru unul nou dar între timp l-am găsit.Pot să mut viza de flotant pe cel nou? (vezi toată discuția)
Buna ziua !am o prietena care nu si mai gasea buletinu...di a ... Gabrielle25 Gabrielle25 Buna ziua !am o prietena care nu si mai gasea buletinu...di a facut duplicat pe care l a pierdut si acum si a gasit buletinu...ar putea face cumva sa mai fie ... (vezi toată discuția)