avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua !am o prietena care nu si mai gasea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua !am o prietena care nu si mai gasea buletinu...di a ...

Buna ziua !am o prietena care nu si mai gasea buletinu...di a facut duplicat pe care l a pierdut si acum si a gasit buletinu...ar putea face cumva sa mai fie valabil?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:22, 23 Iunie 2021
Buna ziua,
Din cate stiu... nu mai este valabil, se anuleaza in baza seriei si numarului atribuite...
Ar trebui sa "scoata" altul si sa fie mai atenta cu el...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2021
Ionut.ion, utilizator
Cum sa-si faca duplicat dupa actul de identitate? Orice act de identitate declarat pierdut este nul de drept si trebuie predat la Politie ori Serviciul de Evidenta a Persoanelor in cazul in care este gasit ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este posibil ca o persoana sa aiba doua ci-uri valabile ... mihai_fox mihai_fox Buna ziua, Este posibil ca o persoana sa aiba doua CI-uri valabile in paralel , cu date de emitere, nr/serie diferite si sa se identifice cu ele la ... (vezi toată discuția)
Bună seara! un document declarat pierdut și găsit după câteva ... AndreiAndrei88 AndreiAndrei88 Bună seara! Un document declarat pierdut și găsit după câteva zile mai este valabil? (vezi toată discuția)
Cerere duplicatului certificatului de nastere in romania anuleaza certificatul de nastere anterior ? larissa156486 larissa156486 locuiesc in italia de 10 ani ... am facut actele pentru obtinerea cetateniei italiene acum 2 ani dar pt moment actele predate ( dintre care si certificatul de ... (vezi toată discuția)