avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Medie purtare si Admitere Unitati de Invatamant MAI
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Medie purtare si Admitere Unitati de Invatamant MAI

Buna seara ! As vrea sa particip la concursul de admitere la pompieri. Problema pe care o am este media la purtare ( 8.75 ) media minima pentru admitere este 9. Media am avut o scazuta pentru ca am avut grija de tatal meu ce era in spital, iar eu fiind un copil mai timid nu am anuntat la timp problema mea la liceu. Abia dupa decesul tatalui am explicat la liceu de ce lipseam de la ore, dar din pacate media era deja pusa. Precizez ca am un proces
verbal de la directorul
scolii in care se arata motivul
pentru care am avut media scazuta.Credeți ca dacă as atașa la dosarul de admitere acel proces verbal ar exista vreo sansa sa pot participa la concursul de admitere? Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
Gabriel2106, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 2 Februarie 2021
Ar trebui sa va adresati I.S.U. pentru a sti daca va primesc sau nu dosarul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Media la purtare si admiterea la scolile de politie. RobertChristian RobertChristian Buna ziua, as vrea sa particip la concursul de admitere desfasurat de scoala de agenti de politie. Problema mea este ca din cauza absentelor media mea la ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vreau sa dau la drept și am o nelămurire, ar fi ... Denisac2612 Denisac2612 Buna seara! Vreau sa dau la drept și am o nelămurire, ar fi vreo problema daca intr-unul din cei 4 ani de liceu am avut media la purtare anuală scăzută la ... (vezi toată discuția)
Admitere la academia de politie cand unul dintre parinti e cercetat pentru frauda 69lac 69lac buna,as dori sa stiu daca e posibila admiterea la academia de politie,cand unul din parinti e cercetat pentru frauda?multumesc (vezi toată discuția)