avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Sunt parte într-un proces care se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Sunt parte într-un proces care se desfășoară între ...

Buna ziua!
Sunt parte într-un proces care se desfășoară între mine și bunicul meu. Impreuna împărțim un imobil, eu 25%, el 75%. M-a dat în judecata pentru a-si cere partea. Între timp, acesta a decedat. M-am prezentat la tribunal pentru ca am văzut ca s-a anunțat o ședință, iar acolo am lăsat copie după certificatul de deces. După acea ședință, decizia s-a amânat pentru 01.02.2021, iar acum am văzut ca a apărut soluția.
Aceasta fiind:
Admite Excepţia Lipsei Capacităţii de Folosinţă invocată din oficiu. Respinge cererea ca fiind formulată de o persoană fără capacitate de folosinţă. Cu cerere de reexaminare, în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată, azi, 01.02.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Tip soluție: incheiere
Va rog, dacă poate cineva sa îmi explice, mai pe înțelesul tuturor, ce înseamnă soluția data...Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Georgiana59 , utilizator 12:05, 2 Februarie 2021
Instanta recunoaste decesul bunicului in termeni legali , specificand ca nu are cine sa beneficieze de cererea facuta de bunic,
În concluzie, în urma acestei soluții, dosarul se va închide, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre irevocabilã prin care se admite excepþia lipsei capacitãþii procesuale de folosinþã iuliurs iuliurs Buna seara, Va rog sa ma ajutati sa inteleg o hotarire la un recurs. Acum 6 ani un prieten a cumparat un teren cu casa. Prorietarul avea titlu de ... (vezi toată discuția)
Asteptam o hotarare ,dupa amanari de pronuntare sii ,,,nu inteleg,,.a.dmite ... bodisin bodisin ASTEPTAM O HOTARARE ,DUPA AMANARI DE PRONUNTARE SII ,,,NU INTELEG,,.A.dmite excepţia lipsei capacităţii de folosinţa a pârâtei ....Respinge ca ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune, reclamant decedat ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Bunica a decedat la 31 mai 2013 iar pe 06.06.2013 tot ea deschide actiune in instanta pe uzucapinune. Am o nelamurire mortul mai poate formula actiuni in ... (vezi toată discuția)