avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut o masina acum 2 ani. In Decembrie am aflat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut o masina acum 2 ani. In Decembrie am aflat ca noul ...

Am vandut o masina acum 2 ani. In Decembrie am aflat ca noul proprietar nu a inregistrat pe numele lui, asa ca am mers la DRPCIV solicitand transcrierea deptului de proprietate.
Pe care am si primit confirmare de efectuare pe 30.12.2020.

Cu toate acestea in ian 2021 am primit inca o amenda de rovinieta tot pe numele meu - sa inteleg ca DRPCIV nu a operat transcrierea pe numele noului proprietar cum mi s-a spus?

Ce pot face eu in afara de judecata? Unde nu doresc sa ajung.
Cel mai recent răspuns: cab av PIRSAN SILVIA , Avocat 14:52, 2 Februarie 2021
Buna ziua. Daca nu exista intelegere pe cale amiabila, singura solutie este la instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut vehiculul si totusi am primit un proces verbal de constatare a contraventiei ERazvyy ERazvyy Am vandut vehiculul si nu am stiu ca dupa 30 de zile noul proprietar nu a inscris masina pe numele sau, acum am primit o amenda de 250 ca nu am platit ... (vezi toată discuția)
Transcriere Mozesbacsi07 Mozesbacsi07 Bună ziua, am vândut o mașină în 2017, și noul proprietar încă nu - la trecut pe numele lui. Acum o lună am primit o amendă pentru rovinietă. Ce ... (vezi toată discuția)
Amendă lipsă rovinietă la auto vândut în urmă cu 2 ani: cum pot rezolva această situație? Bogdan2121 Bogdan2121 Bună seara, Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar ... (vezi toată discuția)