avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta contestata dar care apare impreuna cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta contestata dar care apare impreuna cu impozitele locale

Am vandut masina in martie 2024. Am radiat-o de la taxe si impozite locale imediat dupa vanzare. In luna iunie 2024 am primit o amenda pentru lipsa rovinietei pentru ca masina aparea inca pe numele meu in evidentele DRPCIV deoarece Primaria nu a transmis radierea la timp.
Am contestat in instanta aceasta amenda, dar procesul va fi in luna iunie 2025.
Acum vreau sa platesc impozitele locale dar mi se cere sa achit si amenda pentru rovinieta.
Cum sa procedez pentru a nu plati aceasta amenda ?

Alte discuții în legătură

Contestare amenda cnair ionita aurel ionita aurel Buna seara, In anul 2015 am vandut masina personala,in baza actului de vanzare cumparare am radiat masina din evidentele administratiei locale sector 5 ... (vezi toată discuția)
Amendă lipsă rovinietă la auto vândut în urmă cu 2 ani: cum pot rezolva această situație? Bogdan2121 Bogdan2121 Bună seara, Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar ... (vezi toată discuția)
Contestatie rovinieta ciciilo ciciilo Buna ziua In 01 iulie 2010 am vandut prin contract de v-c un autoturism unei persoane. Am mers la Administratia financiara si am scos automobilul de pe ... (vezi toată discuția)