avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am depus rectificativa pentru a elimina plata sanatatii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am depus rectificativa pentru a elimina plata sanatatii

Anul trecut in mai am depus o declaratie pentru un pfa bifand casuta cu optiune plata sanatate.Ulterior in septembrie am depus rectificativa pentru a elimina plata sanatatii , acest lucru facandu-l dupa ce m-am sfatuit cu cei de la anaf.Anul acesta primesc instiintare ca este da plata la sanatate suma de 1368 ron .De ce nu s-a luat in considerare rectificativa?As avea nevoie de un raspuns urgent
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Acte gãsite dupã depunerea declarațiilor Qimer Qimer Mi-au fost predate azi mai multe facturi din luna septembrie, dar între timp am depus declaratiile 300 și 100 (cu depunere trimestrială). Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Virare contributii in numele unui administrator decedat in locul celui in functie! Crina70 Crina70 Buna ziua ! Cine ma poate ajuta cu un sfat? Am sa descriu pe scurt faptele: In septembrie 2013 administratorul asociatiei a decedat iar de la 1 oct. 2013 a ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa - plata contributii nicopfa nicopfa As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii, va rog. Am un PFA pe care doresc sa il inchid. Am depus anul trecut declaratiile necesare, insa am ... (vezi toată discuția)