Avocatul care m-a reprezentat în instanță pentru un accident rutier, nu m-a anunțat ca procesul s-a finalizat. Am primit săptămâna trecută doar o înștiințare cum ca trebuie sa predau permisul politiei rutiere din Sibiu. Deși procesul s-a încheiat de un an de zile avocatul nu mi-a transmis decizia judecătorilor. Prin urmare eu nu am știut ca permisul îl am suspendat. Anul trecut am fost oprit de politia rutiera pentru un control de rutina. M-am legitimat cu permisul și buletinul și politia nu mi-a spus ca am permisul suspendat. Am fost azi la politie sa predau permisul de conducere și am fost înștiințat ca am dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu permisul suspendat. Avocatul să din colț în colț și nu îmi spune nimic concret. Ce e de făcut? ( Am scris pentru o prietenă)
Incercati sa va angajati un alt avocat pentru dosarul penal.
Poate iesiti cu bine din acest dosar penal.
Dar, ar fi bine sa angajati un avocat care sa fie platit si ca sa tineti legatura.
Avocatul care m-a reprezentat a fost plătit. Nu din oficiu
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Incercati sa va angajati un alt avocat pentru dosarul penal.
Poate iesiti cu bine din acest dosar penal.
Dar, ar fi bine sa angajati un avocat care sa fie platit si ca sa tineti legatura.
Sa stiti ca in ziua de astazi avocatii din oficiu iau mai mulți bani decât plătesc clienții pentru avocatii aleși.
Si eu am fost mirat.
A scăzut mult si nivelul prestațiilor avocatiale.
Oamenii nu isi permit sa faca plati ca acum 4-5 ani.
Sau nu vor.
Multi prefera sa mearga la inchisoare decat sa plătească avocat ca sa ii scape de închisoare.
Aceasta este situația...
Din punctul meu de vedere multi oameni nici nu isi permit cu adevarat sa isi angajeze avocat.