avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am o intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am o intreprindere individuala

Buna ziua! Am o intreprindere individuala si de curand am deschis inca un punct de lucru secundar intr-o alta localitate. Am contactat apoi pe cineva sa imi inchida primul punct de lucru. Sediu firmei se transfera automat la puctul secundar de lucru daca punctul 1 este inchis? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am inchis magazinul ce am de facut? florina oprea florina oprea avem o firma cu cod caen 4764, am avut un magazin deschis in acelasi oras cu sediul social dar la alta adresa. am inchis magazinul dar acum ce mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Am mai multe modificări de făcut pentru o sc al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor GioLmn GioLmn Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez. Trebuie in primul rand sa facem ... (vezi toată discuția)
Am aflat ca sediul social poate expira paultrefu paultrefu Buna seara! De curand am aflat ca sediul social poate expira. Cum imi pot da seama cand imi expira sediul social la o intreprindere individuala? Eu am avut un ... (vezi toată discuția)