avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale am inchis magazinul ce am de facut?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

am inchis magazinul ce am de facut?

avem o firma cu cod caen 4764, am avut un magazin deschis in acelasi oras cu sediul social dar la alta adresa. am inchis magazinul dar acum ce mai trebuie facut?
nu stru daca este deschis sediu secundar sau punct de lucru.
firma nu are si nici nu a avut angajati.
va rog mult sa ma ajutati si pe mine
multumesc
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 15:35, 10 Noiembrie 2009
Vreti sa inchideti si firma?
nu deocamdata nu inchidem firma, am inchis magazinul dar nu stiu ce trebuie facut ca sa fie inchis legal.
in spatiul in care am fost noi in curand se va deschide altceva
si nu stiu ce avem de facut sa fie totul legal
nu stiu daca este punct de lucru deschis sau sediu secundar, cum pot sa aflu
nu am decat un certif. constatator si un aviz de la primarie

astept raspunsul dvs.

multumesc
punct de lucru=sediu secundar

Trebuie radiat de la ORC si in acest sens este nevoie de o hotarare si de certificatul constatator (original).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct lucru 14 14 Buna ziua, Daca se poate va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu inchiderea unui punct de lucru... Firma are sediul intr-un oras iar punctul de ... (vezi toată discuția)
Pfa existent, cum deschid magazin online? Nath Nath Buna ziua, Am un PFA, care functioneaza din februarie 2016. Sediu social il am acasa iar punctul de lucru intr-un complex comercial, este un magazin de haine. ... (vezi toată discuția)
Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)