avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua! Urmeaza sa deschid o librarie online insa ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua! Urmeaza sa deschid o librarie online insa nu imi este ...

Buna ziua! Urmeaza sa deschid o librarie online insa nu imi este clar cum este legal sa procedez cu fotografiile pe care le voi afisa pe site: pot lua fara probleme pozele cu carti de pe google sau trebuie sa primesc licenta pentru a le putea afisa pe site-ul meu? Si daca este nevoie de acest lucru cum aflu cine imi poate oferi acest drept?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 08:46, 8 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In dubiu, evitati orice poza care nu este in mod absolut clar licentiata sub licenta copyleft.

Evitati pozele de pe Wikimedia Commons, caci ele pot fi depistate drept violari ale drepturilor de autor la ani de zile dupa ce au fost incarcate pe website.
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - pliant referndum Madalina1000 Madalina1000 Am fotografiat un pliant pro-referendum familia tradiționala și l-am postat pe site-ul Wikipedia Commons. A fost propus pentru ștergere pe motiv că în ... (vezi toată discuția)
Preluarea si prezentarea pe un website a datelor tehnice/fotografii a produselor electrocasnice EllaClau EllaClau Buna seara. Vreau sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite in cazul prezentarii de date tehnice, fotografii, manuale de instalare, pliante, pe un website, a ... (vezi toată discuția)
Magazin on line - ce informatii de pe alte site-uri am voie sa folosesc? irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Am tot citit despre \\"Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala\\", dar nu am gasit ceea ce ma ... (vezi toată discuția)