avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare apartament pe numele unui minor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare apartament pe numele unui minor ...

Buna ziua
Doresc sa cumpar un apartament pe numele unui minor de 14 ani. Sunt divortat si Initial notarul mi-a zis ca imi trebuie imputernicire de curator de la autoritatea tutelara...ulterior mi-a zis ca nu se mai poate asa si ca
curtea constitutionala a hotarat ca numai instanta este aceea care imi poate permite...ce inseamna asta? cum trebuie procedat? multumesc

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ceaunica ceaunica Buna ziua, vreau sa cumpar un apartament pe numele fiului meu care este minor (in speta are 17 ani). Cum procedez? (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la următoarea ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna seara! Va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la următoarea situație: sunt căsătorită și împreuna cu sotul meu avem doi copii: un băiat in ... (vezi toată discuția)
Achizitie locuinta noua pe numele copilului minor seti seti In cazul in care parintele nu poate achizitiona o locuinta noua cu tva de 5%, intrucat a mai beneficiat de aceasta masura, se poate cumpara pe numele ... (vezi toată discuția)