avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Data..???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Data..???

In urma unei sentinte civile reclamanta este obligata sa plateasca paratei o suma, iar in sentinta civila scrie ca : in termen de 6 luni de la data prezentei....da' sentita a fost definitiva si irevocabila la alta data.....cand v-a trebui reclamanta sa-i plateasca paratei suma la data calculata de la data prezentei plus 6 luni sau de la data cand sentinta a fost facuta definitiva si irevocabil ???multumesc
De la data la care sentinta a rams definitiva si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce articol pot invoca daca am castigat procesul definitiv si irevocabil iar acum am actiune ptr aceleaasi motive P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN In anul 2005 am avut o actiune civila ptr rezolutiune contract de intretinere pe care l-am castigat.In ultimul paragraf scrie : Sentita civila din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sint mostenitor ce trebuie sa platesc si unde. multumesc ... MYLYMYLY MYLYMYLY Buna ziua. sint mostenitor ce trebuie sa platesc si unde. multumesc ------Obligă reclamanta să plătească fiecăruia dintre ... (vezi toată discuția)
Divort hotarare definitiva ? aura dana aura dana Sotia a castigat procesul de divort cu daune morale, la judecatorie din culpa exclusiva a sotului, dovedit cu martori. Sotul a facut recurs, iar la tribunal ... (vezi toată discuția)